Jak strojní inženýr uspěl v gastronomii? Je za tím láska k jídlu i Japonsko
Publikováno: 28. 03. 2025

Radim opustil práci v automotive a pustil se do výroby fermentovaných omáček, které se používají hlavně jako zálivky do salátů. Spojila se tak jeho analytičnost s láskou k jídlu.

Nepřehlédněte

Ekologické plovoucí podlahy z korku – komfort, ticho a styl ve vašem interiéru

Tom&Ka s.r.o.

Ve světě interiérového designu se čím dál více klade důraz na kombinaci funkčnosti, estetiky a udržitelnosti. Jedním z materiálů, který tento ideál naplňuje s přehledem, je korek – přírodní surovina s mimořádnými technickými vlastnostmi. Firma Podlahářství Opava Tom&Ka s.r.o.  přináší na trh plovoucí podlahy z ekologického korkového dubu, které jsou ideální volbou pro soukromé i komerční interiéry.